Distributieketen Sainsbury maakte redelijke resultaten bekend en noteert dan ook hoger. Daar staat onder andere verliezen voor grondstoffenproducent Rio Tinto tegenover.

De omzetwaarschuwing bij Intel blijft niet zonder gevolgen voor de techno's, onder andere Infineon ziet de koers fors lager duiken. SAP houdt echter beter stand. In de distributiesector verliest Metro terrein.

De Brusselse beurs is op haar beurt lager geopend, met een verlies van anderhalf procent. De banken liggen zwak op koers, terwijl ook Fortis terrein moet prijsgeven. Nyrstar is de sterkste daler binnen de index.

Distributieketen Sainsbury maakte redelijke resultaten bekend en noteert dan ook hoger. Daar staat onder andere verliezen voor grondstoffenproducent Rio Tinto tegenover. De omzetwaarschuwing bij Intel blijft niet zonder gevolgen voor de techno's, onder andere Infineon ziet de koers fors lager duiken. SAP houdt echter beter stand. In de distributiesector verliest Metro terrein. De Brusselse beurs is op haar beurt lager geopend, met een verlies van anderhalf procent. De banken liggen zwak op koers, terwijl ook Fortis terrein moet prijsgeven. Nyrstar is de sterkste daler binnen de index.