Deutsche Bank ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Financieel directeur Stefan Krause verklaarde afgelopen week dat de bank goed op schema zit om de doelstellingen voor dit en volgend jaar te realiseren.

Bovendien is Deutsche Bank goed gekapitaliseerd, zodat zich ook op dat vlak geen problemen stellen. Over de uitslagen van de stress tests van de Europese banken die binnenkort gepubliceerd worden, wou Krause niet veel zeggen.

Economisch zit het plaatje weer goed in Europa, de economie groeit aan een stevig tempo. Dat is op de eerste plaats te danken aan een sterke heropleving van de export.

De Brusselse beurs verliest eveneens ongeveer een half procent, waarbij de BEL 20 is teruggevallen onder het niveau van 2450. Vooral het zwak gestemde GdF Suez weegt op de index.

Deutsche Bank ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Financieel directeur Stefan Krause verklaarde afgelopen week dat de bank goed op schema zit om de doelstellingen voor dit en volgend jaar te realiseren. Bovendien is Deutsche Bank goed gekapitaliseerd, zodat zich ook op dat vlak geen problemen stellen. Over de uitslagen van de stress tests van de Europese banken die binnenkort gepubliceerd worden, wou Krause niet veel zeggen. Economisch zit het plaatje weer goed in Europa, de economie groeit aan een stevig tempo. Dat is op de eerste plaats te danken aan een sterke heropleving van de export. De Brusselse beurs verliest eveneens ongeveer een half procent, waarbij de BEL 20 is teruggevallen onder het niveau van 2450. Vooral het zwak gestemde GdF Suez weegt op de index.