Bedrijfsnieuws is vandaag zeldzaam en van uitgesproken stijgers of dalers is op de beurzen dan ook geen sprake. BHP Billiton vormt in Londen de illustratie van een voorzichtig herstel bij de mijnbouwaandelen.

In Frankfurt, waar maar tot vanmiddag 13 uur wordt gehandeld, maken SAP en Infineon een goede beurt. BNP Paribas moet in Parijs tegen de trend in opnieuw terrein prijsgeven.

In Brussel boekt de BEL 20 een winst van ruim 1%, waardoor de index een poging kan wagen om boven het niveau van 1900 te komen postvatten. NPM is zwak gestemd, Ackermans & van Haaren laat zich als holding dan weer in positieve zin onderscheiden.

Bedrijfsnieuws is vandaag zeldzaam en van uitgesproken stijgers of dalers is op de beurzen dan ook geen sprake. BHP Billiton vormt in Londen de illustratie van een voorzichtig herstel bij de mijnbouwaandelen. In Frankfurt, waar maar tot vanmiddag 13 uur wordt gehandeld, maken SAP en Infineon een goede beurt. BNP Paribas moet in Parijs tegen de trend in opnieuw terrein prijsgeven. In Brussel boekt de BEL 20 een winst van ruim 1%, waardoor de index een poging kan wagen om boven het niveau van 1900 te komen postvatten. NPM is zwak gestemd, Ackermans & van Haaren laat zich als holding dan weer in positieve zin onderscheiden.