Credit Suisse verlaagde het advies voor de autosector en heeft nu nog slechts een neutraal advies. In de telecomsector zou Telefonica nu op zijn beurt een bod willen uitbrengen op T-Mobile, de mobiele dochter van Deutsche Telekom.

In Brussel moet de BEL 20 ongeveer een procent prijsgeven, maar houdt de index stand boven 2050. Dexia maakte gisteren de succesvolle afwikkeling bekend gemaakt van de verkoop van FSA Holdings aan Assured Guaranty. Het bericht zelf heeft per saldo weinig invloed op de koers, binnen de BEL 20 is Dexia een middenmotor.

Credit Suisse verlaagde het advies voor de autosector en heeft nu nog slechts een neutraal advies. In de telecomsector zou Telefonica nu op zijn beurt een bod willen uitbrengen op T-Mobile, de mobiele dochter van Deutsche Telekom.In Brussel moet de BEL 20 ongeveer een procent prijsgeven, maar houdt de index stand boven 2050. Dexia maakte gisteren de succesvolle afwikkeling bekend gemaakt van de verkoop van FSA Holdings aan Assured Guaranty. Het bericht zelf heeft per saldo weinig invloed op de koers, binnen de BEL 20 is Dexia een middenmotor.