Dexia is een opvallende stijger, zonder dat er voor deze opwaartse beweging op het eerste gezicht een verklaring voorhanden is. Technisch gezien is dit aandeel natuurlijk oververkocht.

KBC wordt na het sprongetje van gisteren weer met beide voeten op de grond gezet. Daarnaast is er nog Fortis, dat de koers dicht bij huis ziet blijven. Het is wachten op meer nieuws over de manier waarop de regering de zaak Fortis gaat aanpakken.

Op de brede markt is Sioen een opvallende stijger, nadat de koers van dit aandeel eerder deze week terugviel tot het laagste niveau sinds de beursintroductie. Ook IBt maakt een goede beurt.

Dexia is een opvallende stijger, zonder dat er voor deze opwaartse beweging op het eerste gezicht een verklaring voorhanden is. Technisch gezien is dit aandeel natuurlijk oververkocht. KBC wordt na het sprongetje van gisteren weer met beide voeten op de grond gezet. Daarnaast is er nog Fortis, dat de koers dicht bij huis ziet blijven. Het is wachten op meer nieuws over de manier waarop de regering de zaak Fortis gaat aanpakken. Op de brede markt is Sioen een opvallende stijger, nadat de koers van dit aandeel eerder deze week terugviel tot het laagste niveau sinds de beursintroductie. Ook IBt maakt een goede beurt.