Bepaalde sectoren hebben het harder te verduren dan andere. Zo moet de energiesector een zwaar verlies slikken, maar zitten ook de producenten van luxegoederen in het verliezende kamp. Japan is voor deze bedrijven namelijk een belangrijke afzetmarkt.

De Brusselse beurs is het verlies voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot circa 3%. De BEL 20 valt nu terug onder 2600. Ook industrials als Bekaert en Umicore krijgen nu rake klappen. Zij lopen namelijk het gevaar met een sterke groeikrimp te worden geconfronteerd.

Bepaalde sectoren hebben het harder te verduren dan andere. Zo moet de energiesector een zwaar verlies slikken, maar zitten ook de producenten van luxegoederen in het verliezende kamp. Japan is voor deze bedrijven namelijk een belangrijke afzetmarkt. De Brusselse beurs is het verlies voor de BEL 20 inmiddels opgelopen tot circa 3%. De BEL 20 valt nu terug onder 2600. Ook industrials als Bekaert en Umicore krijgen nu rake klappen. Zij lopen namelijk het gevaar met een sterke groeikrimp te worden geconfronteerd.