De verliezen voor de belangrijkste indices variëren van een half tot ongeveer een vol procent. Het wachten is nu wat Wall Street in de opening gaat doen. Waarschijnlijk zal de stemming afwachtend blijven in afwachting van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand augustus volgende vrijdag.

Op de Brusselse beurs verliest de BEL 20 ruim anderhalf procent, waardoor de index terugvalt onder het niveau van 2300. De financiële sector blijft zwak gestemd, maar vooral UCB krijgt klappen.

De verliezen voor de belangrijkste indices variëren van een half tot ongeveer een vol procent. Het wachten is nu wat Wall Street in de opening gaat doen. Waarschijnlijk zal de stemming afwachtend blijven in afwachting van de publicatie van de Amerikaanse werkloosheidscijfers voor de maand augustus volgende vrijdag. Op de Brusselse beurs verliest de BEL 20 ruim anderhalf procent, waardoor de index terugvalt onder het niveau van 2300. De financiële sector blijft zwak gestemd, maar vooral UCB krijgt klappen.