Enkele interessante bedrijven kwamen vanmorgen met resultaten. Die van Credit Suisse waren een opsteker, de koers van de Zwitserse bank opende fors hoger. Akzo Nobel moet anderzijds op de cijfers meer dan 5% prijsgeven.

De Brusselse beurs is op zijn beurt lager geopend, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot ruim een kwart procent. De index blijft overigens met de kaap van 1900 punten flirten.

Opvallende bewegers zijn er vanmorgen op de Brusselse beurs niet. De banken openden fractioneel hoger, maar tot echte euforie gaven de cijfers van Credit Suisse geen aanleiding.

Enkele interessante bedrijven kwamen vanmorgen met resultaten. Die van Credit Suisse waren een opsteker, de koers van de Zwitserse bank opende fors hoger. Akzo Nobel moet anderzijds op de cijfers meer dan 5% prijsgeven. De Brusselse beurs is op zijn beurt lager geopend, met een verlies dat voor de BEL 20 oploopt tot ruim een kwart procent. De index blijft overigens met de kaap van 1900 punten flirten. Opvallende bewegers zijn er vanmorgen op de Brusselse beurs niet. De banken openden fractioneel hoger, maar tot echte euforie gaven de cijfers van Credit Suisse geen aanleiding.