Het is nu vooral uitkijken wat er gaat gebeuren wanneer Fortis morgen opnieuw in de notering gaat komen. Vandaag stemden ook de Nederlandse aandeelhouders voor de deal met BNP Paribas.

Op economisch vlak is het nu duidelijk dat de Belgische economie zich in een recessie bevindt. Tijdens het eerste kwartaal is het BBP in ons land met 1,60% gekrompen.

Op de beurs deed vooral KBC het goed, op een afstand gevolgd door andere Colruyt, Ackermans & van Haaren en GdF Suez. Telenet lag met de cijfers op komst zwak op koers.

Het is nu vooral uitkijken wat er gaat gebeuren wanneer Fortis morgen opnieuw in de notering gaat komen. Vandaag stemden ook de Nederlandse aandeelhouders voor de deal met BNP Paribas. Op economisch vlak is het nu duidelijk dat de Belgische economie zich in een recessie bevindt. Tijdens het eerste kwartaal is het BBP in ons land met 1,60% gekrompen. Op de beurs deed vooral KBC het goed, op een afstand gevolgd door andere Colruyt, Ackermans & van Haaren en GdF Suez. Telenet lag met de cijfers op komst zwak op koers.