Vopak is op de Amsterdamse beurs een opvallende stijger nadat het Nederlandse bedrijf aankondigde dat de winst dit jaar dicht in de buurt van 100 miljoen euro zal uitkomen. Accor, dat een omzetdaling met 9% bekendmaakte, moet anderzijds terrein prijsgeven.

In Brussel opent de BEL 20 ruim een kwart procent hoger, waardoor de index de kaap van 2100 weer in het vizier krijgt. Omega Pharma is met een verlies van ruim 4% een opvallende daler, dit na de tegenvallende omzetcijfers waar het bedrijf gisteren mee uitpakte.

Vopak is op de Amsterdamse beurs een opvallende stijger nadat het Nederlandse bedrijf aankondigde dat de winst dit jaar dicht in de buurt van 100 miljoen euro zal uitkomen. Accor, dat een omzetdaling met 9% bekendmaakte, moet anderzijds terrein prijsgeven. In Brussel opent de BEL 20 ruim een kwart procent hoger, waardoor de index de kaap van 2100 weer in het vizier krijgt. Omega Pharma is met een verlies van ruim 4% een opvallende daler, dit na de tegenvallende omzetcijfers waar het bedrijf gisteren mee uitpakte.