De sterkste daler was opnieuw KBC, dat bijna 13% verloor. In reactie ging ook de koers van KBC Ancora zwaar onderuit. Moody's waarschuwde in een rapport voor de problemen in een aantal Oost-Europese landen, regio waar de bank sterk actief is.

Nyrstar had zwaar te lijden onder het vertrek van topman Paul Fowler, vertrek dat zeer onverwacht kwam. Daar bovenop kwam nog eens een analistenrapport dat nog meer beleggers verkooporders deed plaatsen.

De vanmorgen onthaalde resultaten van lingerieproducent Van de Velde kregen een redelijke ontvangt, de koers sloot slechts licht lager. Van de Velde is al het tweede bedrijf dat een belegging in CDO's opbiechtte.

De sterkste daler was opnieuw KBC, dat bijna 13% verloor. In reactie ging ook de koers van KBC Ancora zwaar onderuit. Moody's waarschuwde in een rapport voor de problemen in een aantal Oost-Europese landen, regio waar de bank sterk actief is. Nyrstar had zwaar te lijden onder het vertrek van topman Paul Fowler, vertrek dat zeer onverwacht kwam. Daar bovenop kwam nog eens een analistenrapport dat nog meer beleggers verkooporders deed plaatsen. De vanmorgen onthaalde resultaten van lingerieproducent Van de Velde kregen een redelijke ontvangt, de koers sloot slechts licht lager. Van de Velde is al het tweede bedrijf dat een belegging in CDO's opbiechtte.