BP kreeg opnieuw klappen op de Londense beurs. Zowel topman Tony Hayward als bestuursvoorzitter Carl-Henric Svanberg van BP kregen woedende commentaren van de pers over zich heen.

Hayward nam vorige week samen met zijn zoon deel aan een zeilwedstrijd, Svanberg deed een erg ongelukkige uitspraak na zijn bezoek aan president Obama. Bovendien zou het olielek in de Golf van Mexico meer olie lekken dan eerst was aangenomen.

De BEL 20 boekte een winst van bijna 1%, maar sloot af onder de eerder op de dag bereikte pieken. Per saldo kon de index nipt niet standhouden boven het niveau van 2500.

BP kreeg opnieuw klappen op de Londense beurs. Zowel topman Tony Hayward als bestuursvoorzitter Carl-Henric Svanberg van BP kregen woedende commentaren van de pers over zich heen. Hayward nam vorige week samen met zijn zoon deel aan een zeilwedstrijd, Svanberg deed een erg ongelukkige uitspraak na zijn bezoek aan president Obama. Bovendien zou het olielek in de Golf van Mexico meer olie lekken dan eerst was aangenomen. De BEL 20 boekte een winst van bijna 1%, maar sloot af onder de eerder op de dag bereikte pieken. Per saldo kon de index nipt niet standhouden boven het niveau van 2500.