Tesco maakte bekend dat de vergelijkbare verkopen op de Britse thuismarkt in het eerste kwartaal met 4,3% zijn gestegen, tegenover een stijging met 3,7% tijdens het kwartaal voordien.

Toch presteert Tesco nog steeds minder goed dan het gemiddelde in de Britse distributiesector. Wel gaat deze distributieketen agressiever te werk wat het verlagen van de prijzen betreft.

In Brussel moest de BEL 20 ruim een half procent prijsgeven, waardoor de index terugviel onder het niveau van 2000. Fortis, Umicore en KBC waren de sterkste dalers binnen de index.

Tesco maakte bekend dat de vergelijkbare verkopen op de Britse thuismarkt in het eerste kwartaal met 4,3% zijn gestegen, tegenover een stijging met 3,7% tijdens het kwartaal voordien. Toch presteert Tesco nog steeds minder goed dan het gemiddelde in de Britse distributiesector. Wel gaat deze distributieketen agressiever te werk wat het verlagen van de prijzen betreft. In Brussel moest de BEL 20 ruim een half procent prijsgeven, waardoor de index terugviel onder het niveau van 2000. Fortis, Umicore en KBC waren de sterkste dalers binnen de index.