De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een kwart procent hoger. De oogst aan bedrijfsnieuws is in deze periode van het jaar eerder schaars.

Bank of America Merrill Lynch trok het verkoopadvies voor Nestlé in en heeft nu een neutraal advies voor het aandeel. De koers opende licht hoger.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van minder dan een kwart procent. Voorlopig blijft de index worstelen met de kaap van 2650. Er zijn geen echte uitblinkers binnen de BEL 20.

De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een kwart procent hoger. De oogst aan bedrijfsnieuws is in deze periode van het jaar eerder schaars. Bank of America Merrill Lynch trok het verkoopadvies voor Nestlé in en heeft nu een neutraal advies voor het aandeel. De koers opende licht hoger. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van minder dan een kwart procent. Voorlopig blijft de index worstelen met de kaap van 2650. Er zijn geen echte uitblinkers binnen de BEL 20.