De periode van de kwartaalcijfers loopt ook in Europa op haar laatste benen, zodat van de bedrijfsresultaten geen impulsen meer moeten worden verwacht. Het is daarom uitkijken naar een nieuwe katalysator.

Bovendien blijft het opletten voor tegenvallers, die een (tijdelijke) correctie zouden kunnen losmaken. Een positief gegeven is anderzijds dat de rust rond Griekenland (voorlopig) lijkt te zijn teruggekeerd.

De Brusselse beurs moest een stapje terugzetten, met een verlies van ruim een kwart procent voor de BEL 20. Per saldo kon de index standhouden boven 2600. Fortis was zwak gestemd, daarnaast bleef de koers van AB-InBev onder druk staan.

De periode van de kwartaalcijfers loopt ook in Europa op haar laatste benen, zodat van de bedrijfsresultaten geen impulsen meer moeten worden verwacht. Het is daarom uitkijken naar een nieuwe katalysator. Bovendien blijft het opletten voor tegenvallers, die een (tijdelijke) correctie zouden kunnen losmaken. Een positief gegeven is anderzijds dat de rust rond Griekenland (voorlopig) lijkt te zijn teruggekeerd. De Brusselse beurs moest een stapje terugzetten, met een verlies van ruim een kwart procent voor de BEL 20. Per saldo kon de index standhouden boven 2600. Fortis was zwak gestemd, daarnaast bleef de koers van AB-InBev onder druk staan.