In het geval van de DAX in Frankfurt was er in de opening sprake van winsten van ongeveer een kwart procent.

De Stoxx Europe 600 opende anderzijds fracties van een procent lager ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Hennes & Mauritz maakte zowel over de maand februari als over het kwartaal beter dan verwachte verkoopcijfers bekend.

De Brusselse beurs is vanmorgen wat lager geopend, waarbij het verlies voor de BEL 20 oploopt tot ongeveer een kwart procent. De index houdt stand boven het niveau van 2300, maar echte uitschieters zijn er eigenlijk niet.

In het geval van de DAX in Frankfurt was er in de opening sprake van winsten van ongeveer een kwart procent. De Stoxx Europe 600 opende anderzijds fracties van een procent lager ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Hennes & Mauritz maakte zowel over de maand februari als over het kwartaal beter dan verwachte verkoopcijfers bekend. De Brusselse beurs is vanmorgen wat lager geopend, waarbij het verlies voor de BEL 20 oploopt tot ongeveer een kwart procent. De index houdt stand boven het niveau van 2300, maar echte uitschieters zijn er eigenlijk niet.