De bankaandelen liggen zwak op koers, met onder andere openingsverliezen voor HSBC en BNP Paribas. Ook de grondstoffensector moet wat terrein prijsgeven, met vooral Rio Tinto als verliezer.

Ook de BEL 20 opende vanmorgen lager, het verlies voor de index liep in het eerste uur van de handel op tot iets meer dan driekwart procent. Voorlopig houdt de index stand boven 1800.

Er zijn geen echt opvallende uitschieters binnen de BEL 20. Umicore en KBC openden wat hoger, terwijl onder andere Dexia en Befimmo in het verliezende kamp zitten.

De bankaandelen liggen zwak op koers, met onder andere openingsverliezen voor HSBC en BNP Paribas. Ook de grondstoffensector moet wat terrein prijsgeven, met vooral Rio Tinto als verliezer. Ook de BEL 20 opende vanmorgen lager, het verlies voor de index liep in het eerste uur van de handel op tot iets meer dan driekwart procent. Voorlopig houdt de index stand boven 1800. Er zijn geen echt opvallende uitschieters binnen de BEL 20. Umicore en KBC openden wat hoger, terwijl onder andere Dexia en Befimmo in het verliezende kamp zitten.