Deutsche Bank maakte vanmorgen bekend dat de kapitaalbuffer van de bank momenteel onvoldoende is om grote overnames toe te staan. Daarmee reageerde de bank op het gerucht dat Deutsche Bank van plan zou zijn om het belang in Deutsche Postbank op te trekken.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies van ruim een kwart procent voor de BEL 20. De index houdt echter stand boven 1600. Dexia noteert in de plus, KBC in de min. Op de brede markt worden de cijfers van Roularta goed onthaald, de koers wint circa 2%.

Deutsche Bank maakte vanmorgen bekend dat de kapitaalbuffer van de bank momenteel onvoldoende is om grote overnames toe te staan. Daarmee reageerde de bank op het gerucht dat Deutsche Bank van plan zou zijn om het belang in Deutsche Postbank op te trekken. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt lager geopend, met een verlies van ruim een kwart procent voor de BEL 20. De index houdt echter stand boven 1600. Dexia noteert in de plus, KBC in de min. Op de brede markt worden de cijfers van Roularta goed onthaald, de koers wint circa 2%.