JP Morgan kwam met een negatief rapport voor AXA, deze verzekeraar krijgt nu een verkoopadvies. Merrill Lynch trok anderzijds het koopadvies voor Royal Dutch in en heeft nu een neutraal advies voor dit aandeel.

De Brusselse beurs is op haar beurt hoger geopend, met een winst van zowat 1% voor de BEL 20. Daarmee handhaaft de index zich voorlopig moeiteloos boven het niveau van 1800.

De meeste BEL 20-waarden zitten in de plus, maar echte uitschieters zijn er niet. Mobistar opende licht zwakker, terwijl NPM anderzijds samen met Dexia tot de sterkste stijgers mocht gerekend worden.

JP Morgan kwam met een negatief rapport voor AXA, deze verzekeraar krijgt nu een verkoopadvies. Merrill Lynch trok anderzijds het koopadvies voor Royal Dutch in en heeft nu een neutraal advies voor dit aandeel. De Brusselse beurs is op haar beurt hoger geopend, met een winst van zowat 1% voor de BEL 20. Daarmee handhaaft de index zich voorlopig moeiteloos boven het niveau van 1800.De meeste BEL 20-waarden zitten in de plus, maar echte uitschieters zijn er niet. Mobistar opende licht zwakker, terwijl NPM anderzijds samen met Dexia tot de sterkste stijgers mocht gerekend worden.