Onderhuids blijft het sentiment duidelijk afwachtend, waarbij volatiele bewegingen nog steeds mogelijk zijn. De Zwitserse bank UBS meldde vanmorgen opnieuw een kwartaalwinst, maar kon met de cijfers niet overtuigen. De koers noteert bijna 3% lager.

De Brusselse beurs is vanmorgen licht hoger geopend, met een winst van fracties van een procent voor de BEL 20. Daarmee baant de index zich verder een weg boven het niveau van 2400. De banken doen het opnieuw goed, zonder dat er echte uitschieters zijn.

Onderhuids blijft het sentiment duidelijk afwachtend, waarbij volatiele bewegingen nog steeds mogelijk zijn. De Zwitserse bank UBS meldde vanmorgen opnieuw een kwartaalwinst, maar kon met de cijfers niet overtuigen. De koers noteert bijna 3% lager. De Brusselse beurs is vanmorgen licht hoger geopend, met een winst van fracties van een procent voor de BEL 20. Daarmee baant de index zich verder een weg boven het niveau van 2400. De banken doen het opnieuw goed, zonder dat er echte uitschieters zijn.