De banken liggen eens te meer zwak op koers, met onder andere stevige verliezen voor Lloyds en vooral Allied Irish Bank. Air Liquide, dat beter dan verwachte resultaten bekendmaakte, noteert stevig in de plus.

De Brusselse beurs noteert eveneens in het rood, met een verlies van zowat driekwart procent voor de BEL 20. Voorlopig houdt de index stand boven het niveau van 1800.

De financiële sector ligt eens te meer zwak op koers, met onder andere stevige verliezen voor Fortis en KBC. Dexia kan de verliezen binnen de perken houden.

De banken liggen eens te meer zwak op koers, met onder andere stevige verliezen voor Lloyds en vooral Allied Irish Bank. Air Liquide, dat beter dan verwachte resultaten bekendmaakte, noteert stevig in de plus. De Brusselse beurs noteert eveneens in het rood, met een verlies van zowat driekwart procent voor de BEL 20. Voorlopig houdt de index stand boven het niveau van 1800.De financiële sector ligt eens te meer zwak op koers, met onder andere stevige verliezen voor Fortis en KBC. Dexia kan de verliezen binnen de perken houden.