Volgende week worden volgens ABN Amro in de eurozone detailhandelscijfers gepubliceerd en ook vanuit China kunnen we deze cijfers verwachten. Verder worden er cijfers over de Chinese industriële productie bekendgemaakt en Chinese im- en exportcijfers.

Daarnaast is het cijferseizoen voor de bedrijfsresultaten nog niet afgelopen. Maandag blijft het relatief rustig, later in de week volgen de cijfers van onder meer KBC, Delhaize, Galapagos, Aegon, DSM, Corio en ING. Ook de cijfers van Walt Disney, HSBC, Nestlé, Rio Tinto en Standard Chartered staan op het programma.

Volgende week worden volgens ABN Amro in de eurozone detailhandelscijfers gepubliceerd en ook vanuit China kunnen we deze cijfers verwachten. Verder worden er cijfers over de Chinese industriële productie bekendgemaakt en Chinese im- en exportcijfers. Daarnaast is het cijferseizoen voor de bedrijfsresultaten nog niet afgelopen. Maandag blijft het relatief rustig, later in de week volgen de cijfers van onder meer KBC, Delhaize, Galapagos, Aegon, DSM, Corio en ING. Ook de cijfers van Walt Disney, HSBC, Nestlé, Rio Tinto en Standard Chartered staan op het programma.