Opvallende dalers zijn er niet, maar bij de stijgers zijn naast Fortis ook Nyrstar, Agfa-Gevaert, KBC en AB InBev goed op dreef. In de koers van Dexia valt er weinig bewegin te bespeuren.

Fortis kwam nog even terug op het bericht dat Delhaize senior note obligaties gaat uitgeven met een coupon van 5,875%. De vervaldag van deze obligaties situeert zich in 2014.

De opbrengst zal worden gebruikt om de jaarlijkse behoeften te dekken, waaronder de terugbetaling van schulden die vervallen. Delhaize moet de terugbetaling van de obligaties moeiteloos kunnen financieren, zodat het koopadvies voor Delhaize gehandhaafd blijft.

Opvallende dalers zijn er niet, maar bij de stijgers zijn naast Fortis ook Nyrstar, Agfa-Gevaert, KBC en AB InBev goed op dreef. In de koers van Dexia valt er weinig bewegin te bespeuren. Fortis kwam nog even terug op het bericht dat Delhaize senior note obligaties gaat uitgeven met een coupon van 5,875%. De vervaldag van deze obligaties situeert zich in 2014. De opbrengst zal worden gebruikt om de jaarlijkse behoeften te dekken, waaronder de terugbetaling van schulden die vervallen. Delhaize moet de terugbetaling van de obligaties moeiteloos kunnen financieren, zodat het koopadvies voor Delhaize gehandhaafd blijft.