De verliezen situeerden zich in de buurt van 1%, hoewel de CAC in Parijs toch dicht in de buurt van anderhalf procent bleef. De BEL 20 verloor minder dan 1% en hield per saldo stand boven 2550.

Het was opnieuw opvallend dat de telecomsector een goede beurt maakte. Morgen komt Mobistar met het kwartaalrapport en de aanwezigheid van cijfers werkt blijkbaar inspirerend.

Melexis en Sipef, die vanmorgen met cijfers en/of een trading update kwamen, sloten beiden iets (ruim 2%) hoger. UCB - dat vanmorgen eveneens een updating gaf - werd ruim anderhalf procent lager afgevlagd.

De verliezen situeerden zich in de buurt van 1%, hoewel de CAC in Parijs toch dicht in de buurt van anderhalf procent bleef. De BEL 20 verloor minder dan 1% en hield per saldo stand boven 2550. Het was opnieuw opvallend dat de telecomsector een goede beurt maakte. Morgen komt Mobistar met het kwartaalrapport en de aanwezigheid van cijfers werkt blijkbaar inspirerend. Melexis en Sipef, die vanmorgen met cijfers en/of een trading update kwamen, sloten beiden iets (ruim 2%) hoger. UCB - dat vanmorgen eveneens een updating gaf - werd ruim anderhalf procent lager afgevlagd.