De ondertoon blijft dus voorzichtig. Vandaag wordt er op Wall Street niet gehandeld, vanuit die hoek moeten dus ook geen impulsen worden verwacht.

BP opende vanmorgen in Londen hoger. De oliemaatschappij zou naar verluidt op zoek zijn naar een witte ridder, kwestie van zich veilig te stellen voor een vijandig overnamebod.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst van ruim een kwart procent voor de BEL 20. De index slaagt er voorlopig niet in om vaste voet aan de grond te krijgen boven 2350.

De ondertoon blijft dus voorzichtig. Vandaag wordt er op Wall Street niet gehandeld, vanuit die hoek moeten dus ook geen impulsen worden verwacht. BP opende vanmorgen in Londen hoger. De oliemaatschappij zou naar verluidt op zoek zijn naar een witte ridder, kwestie van zich veilig te stellen voor een vijandig overnamebod. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst van ruim een kwart procent voor de BEL 20. De index slaagt er voorlopig niet in om vaste voet aan de grond te krijgen boven 2350.