De Stoxx 50 noteert een half procent en bevindt zich weer boven het niveau van 2850. Een aantal grote bedrijven, waaronder ENI, France Telecom en Dassault Systèmes maakten beter dan verwachte winstcijfers bekend.

In Brussel is het sentiment afwachtend tot licht positief, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot zowat een kwart procent. De index kan voorlopig niet doorbreken boven de kaap van 2700.

Telenet heeft bij de stijgers gezelschap gekregen van Omega Pharma, na Solvay is Bekaert de sterkste daler binnen de index.

De Stoxx 50 noteert een half procent en bevindt zich weer boven het niveau van 2850. Een aantal grote bedrijven, waaronder ENI, France Telecom en Dassault Systèmes maakten beter dan verwachte winstcijfers bekend. In Brussel is het sentiment afwachtend tot licht positief, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot zowat een kwart procent. De index kan voorlopig niet doorbreken boven de kaap van 2700. Telenet heeft bij de stijgers gezelschap gekregen van Omega Pharma, na Solvay is Bekaert de sterkste daler binnen de index.