Er is inderdaad op het eerste gezicht geen enkele reden om de lagere koers bij NPM te verklaren, want neef GBL pakt wel met hogere koersen uit.

De industrials doen het wat beter in de hoop dat diverse stimuleringsprogramma's de wereldeconomie weer gaan vlot trekken. Vooral Umicore ligt goed op koers.

Sommige analisten hopen dat de Amerikaanse economie het ergste achter de rug heeft en dat er ergens vanaf volgend jaar een verbetering gaat komen. Of dat effectief zo zal zijn, moet uiteraard nog afgewacht worden.

Er is inderdaad op het eerste gezicht geen enkele reden om de lagere koers bij NPM te verklaren, want neef GBL pakt wel met hogere koersen uit.De industrials doen het wat beter in de hoop dat diverse stimuleringsprogramma's de wereldeconomie weer gaan vlot trekken. Vooral Umicore ligt goed op koers. Sommige analisten hopen dat de Amerikaanse economie het ergste achter de rug heeft en dat er ergens vanaf volgend jaar een verbetering gaat komen. Of dat effectief zo zal zijn, moet uiteraard nog afgewacht worden.