Het zijn vooral de luchtvaartaandelen die met verkoopdruk af te rekenen krijgen. Als gevolg van het uitbreken van de varkensgriep kan het luchtvaartverkeer nieuwe klappen krijgen.

Op de Brusselse beurs is het sentiment eveneens negatief, het verlies voor de BEL 20 is inmiddels opgelopen tot in de buurt van 2%. De index houdt voorlopig stand boven 1900.

Fortis is met een verlies van ruim 6% nog steeds de sterkste daler binnen de BEL 20. Ook de andere financiële waarden liggen wat zwakker op koers. Alleen Umicore en Omega Pharma gaan tegen trend in hoger.

Het zijn vooral de luchtvaartaandelen die met verkoopdruk af te rekenen krijgen. Als gevolg van het uitbreken van de varkensgriep kan het luchtvaartverkeer nieuwe klappen krijgen. Op de Brusselse beurs is het sentiment eveneens negatief, het verlies voor de BEL 20 is inmiddels opgelopen tot in de buurt van 2%. De index houdt voorlopig stand boven 1900. Fortis is met een verlies van ruim 6% nog steeds de sterkste daler binnen de BEL 20. Ook de andere financiële waarden liggen wat zwakker op koers. Alleen Umicore en Omega Pharma gaan tegen trend in hoger.