De Zwitserse voedingsreus Nestlé rapporteerde vanmorgen de omzetcijfers over het eerste kwartaal. De organische omzet bleek met 6,40% te zijn gestegen, terwijl de guidance voor het volledige boekjaar gehandhaafd bleef.

In Brussel is het sentiment nog steeds redelijk optimistisch, met een winst die voor de BEL 20 richting een kwart procent oploopt. De BEL 20 blijft flirten met de kaap van 2700. Omega Pharma noteert lager op de omzetcijfers, wat onder andere het gevolg is van een downgrading door Bank Degroof.

De Zwitserse voedingsreus Nestlé rapporteerde vanmorgen de omzetcijfers over het eerste kwartaal. De organische omzet bleek met 6,40% te zijn gestegen, terwijl de guidance voor het volledige boekjaar gehandhaafd bleef. In Brussel is het sentiment nog steeds redelijk optimistisch, met een winst die voor de BEL 20 richting een kwart procent oploopt. De BEL 20 blijft flirten met de kaap van 2700. Omega Pharma noteert lager op de omzetcijfers, wat onder andere het gevolg is van een downgrading door Bank Degroof.