Ericsson opende vanmorgen 5% lager in reactie op het bericht dat de joint venture met Sony tijdens het eerste kwartaal zwak heeft gepresteerd. Ook Nokia ligt zwak op koers.

Brussel ging vanmorgen tegen de trend in door iets hoger te openen. De BEL 20 pakte een winst van ongeveer een kwart procent en daardoor blijft de index in de buurt van 1700 noteren.

Bij de financials openden Dexia en Fortis weer wat hoger, maar moet KBC beperkt terrein prijsgeven. In feite zijn er geen echt opvallende bewegers binnen de index.

Ericsson opende vanmorgen 5% lager in reactie op het bericht dat de joint venture met Sony tijdens het eerste kwartaal zwak heeft gepresteerd. Ook Nokia ligt zwak op koers. Brussel ging vanmorgen tegen de trend in door iets hoger te openen. De BEL 20 pakte een winst van ongeveer een kwart procent en daardoor blijft de index in de buurt van 1700 noteren. Bij de financials openden Dexia en Fortis weer wat hoger, maar moet KBC beperkt terrein prijsgeven. In feite zijn er geen echt opvallende bewegers binnen de index.