Accor kreeg een positief advies van JP MorganChase, dat een rapport over het bedrijf publiceerde. De rating voor het Frans aandeel werd opgetrokken van houden naar kopen.

De verzelfstandiging van de divisie services kan de resultaten in positieve zin beïnvloeden. De analisten van JP MorganChase verwachten een sterke winstgroei bij Accor.

In Brussel is het sentiment enigszins afwachtend, met bewegingen die voor de BEL 20 beperkt blijven tot fracties van een procent. Buiten Dexia is ook Bekaert binnen de index zwak gestemd.

Accor kreeg een positief advies van JP MorganChase, dat een rapport over het bedrijf publiceerde. De rating voor het Frans aandeel werd opgetrokken van houden naar kopen. De verzelfstandiging van de divisie services kan de resultaten in positieve zin beïnvloeden. De analisten van JP MorganChase verwachten een sterke winstgroei bij Accor. In Brussel is het sentiment enigszins afwachtend, met bewegingen die voor de BEL 20 beperkt blijven tot fracties van een procent. Buiten Dexia is ook Bekaert binnen de index zwak gestemd.