Vanmorgen werden de groeicijfers voor de Duitse en Franse economie tijdens het derde kwartaal bekendgemaakt. De Duitse economie groeide tijdens het meest recente kwartaal met 0,70%, de Franse met 0,30%.

De groei van de Duitse economie was ongeveer conform de verwachtingen, die van de Franse bleef achter op de verwachtingen.

De Brusselse beurs zit eveneens in het rood, maar de BEL 20 heeft het verlies gereduceerd tot ongeveer driekwart procent. Daarmee komt de index opnieuw boven het niveau van 2600 postvatten. KBC heeft een snelle bocht genomen en is momenteel de sterkste stijger binnen de index.

Vanmorgen werden de groeicijfers voor de Duitse en Franse economie tijdens het derde kwartaal bekendgemaakt. De Duitse economie groeide tijdens het meest recente kwartaal met 0,70%, de Franse met 0,30%. De groei van de Duitse economie was ongeveer conform de verwachtingen, die van de Franse bleef achter op de verwachtingen. De Brusselse beurs zit eveneens in het rood, maar de BEL 20 heeft het verlies gereduceerd tot ongeveer driekwart procent. Daarmee komt de index opnieuw boven het niveau van 2600 postvatten. KBC heeft een snelle bocht genomen en is momenteel de sterkste stijger binnen de index.