Op het vlak van bedrijfsresultaten bleef het vandaag relatief rustig, hetgeen niet ongewoon is voor een maandag. De Zwitserse bank Julius Baer maakte een stijging van de nettowinst met 6,50% bekend.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ongeveer een kwart procent. Voorlopig blijft de index worstelen met de kaap van 2700, maar die kaap is nu wel binnen handbereik komen te liggen. Omega Pharma krijgt klappen in reactie op het bericht over het vertrek van COO Devos.

Op het vlak van bedrijfsresultaten bleef het vandaag relatief rustig, hetgeen niet ongewoon is voor een maandag. De Zwitserse bank Julius Baer maakte een stijging van de nettowinst met 6,50% bekend. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van ongeveer een kwart procent. Voorlopig blijft de index worstelen met de kaap van 2700, maar die kaap is nu wel binnen handbereik komen te liggen. Omega Pharma krijgt klappen in reactie op het bericht over het vertrek van COO Devos.