Air France-KLM kondigde aan dat de trafiek tijdens de maand februari met 2,20% is gedaald, dit vanwege het gecombineerd effect van het slechte winterweer en van stakingen.

De capaciteit werd met 5% gereduceerd, waardoor de beladingsgraad steeg met 3,50% steeg tot 77,70%. De luchtvaartmaatschappij zei dat de verbetering in de sector zich verder doorzet, zowel wat betreft vracht- als passagiersvervoer.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst van ongeveer een kwart procent voor de BEL 20. Daarmee baant de index zich verder een weg boven het niveau van 2600. De handel in aandelen IBt Bebig is opgeschort in afwachting van een mededeling.

Air France-KLM kondigde aan dat de trafiek tijdens de maand februari met 2,20% is gedaald, dit vanwege het gecombineerd effect van het slechte winterweer en van stakingen. De capaciteit werd met 5% gereduceerd, waardoor de beladingsgraad steeg met 3,50% steeg tot 77,70%. De luchtvaartmaatschappij zei dat de verbetering in de sector zich verder doorzet, zowel wat betreft vracht- als passagiersvervoer. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst van ongeveer een kwart procent voor de BEL 20. Daarmee baant de index zich verder een weg boven het niveau van 2600. De handel in aandelen IBt Bebig is opgeschort in afwachting van een mededeling.