In het veelbekeken programma Daily Show vuurde Jon Stewart een kanonbal af op Nobelprijswinnaar Paul Krugman, die het idee voor het slaan van een munt met een waarde van 1000 miljard dollar niet ongenegen was. Die munt zou dan in platina worden geslagen.

Stewart was niet mals voor Krugman, die het verwijt te horen kreeg in sprookjes te geloven. Eerder had Krugman Stewart er van beschuldigd traag van begrip te zijn omdat hij niet geloofde in het idee van de platina munt. Deze discussie wordt ongetwijfeld nog vervolgd.

In het veelbekeken programma Daily Show vuurde Jon Stewart een kanonbal af op Nobelprijswinnaar Paul Krugman, die het idee voor het slaan van een munt met een waarde van 1000 miljard dollar niet ongenegen was. Die munt zou dan in platina worden geslagen. Stewart was niet mals voor Krugman, die het verwijt te horen kreeg in sprookjes te geloven. Eerder had Krugman Stewart er van beschuldigd traag van begrip te zijn omdat hij niet geloofde in het idee van de platina munt. Deze discussie wordt ongetwijfeld nog vervolgd.