Deze prijs bekroont Bekaerts uitmuntendheid in aankoopprocessen en relatiebeheer en is het resultaat van een evaluatie gebaseerd op het EFQM Excellence Model en EFQM best practices.

Philippe Armengaud, Chief Purchasing Officer bij Bekaert: "Deze award is een erkenning voor het voortdurend verbeteren van de relaties met onze leveranciers en van de aankoopprocessen en -prestaties. Het beloont de inspanningen van Bekaert en van het aankoopteam wereldwijd om de beste methodes en praktijken doorheen de hele aankoopgemeenschap toe te passen."

Deze prijs bekroont Bekaerts uitmuntendheid in aankoopprocessen en relatiebeheer en is het resultaat van een evaluatie gebaseerd op het EFQM Excellence Model en EFQM best practices. Philippe Armengaud, Chief Purchasing Officer bij Bekaert: "Deze award is een erkenning voor het voortdurend verbeteren van de relaties met onze leveranciers en van de aankoopprocessen en -prestaties. Het beloont de inspanningen van Bekaert en van het aankoopteam wereldwijd om de beste methodes en praktijken doorheen de hele aankoopgemeenschap toe te passen."