Dat de winst niet groter was, had vooral te maken met de wanprestatie die Mobistar nog maar eens neerzette. De gisteren gepubliceerde cijfers schoten de beleggers in het verkeerde keelgat.

Aan het andere einde van het spectrum, dat profiteerde van een opbeurend bericht van de Duitse (halve) branchegenoot Wacker Chemie. De markt voor zonnecellen zou weer aan de beterhand zijn.

AV Atenor keurt dividend goed

De algemene vergadering van Atenor stemde unaniem voor de uitkering van een dividend van € 2 bruto per aandeel. In de loop van de afgelopen 6 jaar heeft het bedrijf zo € 13,10 per aandeel uitgekeerd, voor een gerealiseerde winst van € 21,31 per aandeel.

Het uitkeringspercentage voor deze periode van 6 jaar bedraagt 61,47%, terwijl het bruto dividendrendement een van de hoogste op Nyse Euronext Brussels is.

Gewone Algemene Vergadering Cofinimmo bevestigt dividend

De Gewone Algemene Vergadering van Cofinimmo heeft beslist voor het boekjaar 2011 een bruto dividend van € 6,50 per gewoon aandeel uit te keren. Na inhouding van de roerende voorheffing van 21% bedraagt het netto dividend van boekjaar 2011 aldus € 5,135 per gewoon aandeel.

De Gewone Algemene Vergadering heeft beslist voor hetzelfde boekjaar een bruto dividend van € 6,37 per bevoorrecht aandeel uit te keren. Na inhouding van de roerende voorheffing van 21% bedraagt het netto dividend voor boekjaar 2011 aldus € 5,0323 per bevoorrecht aandeel.

VIB bezit minder dan 3% in Ablynx

Ablynx maakte vandaag bekend, in overeenstemming met artikel 14 van de Belgische wet van 2 mei 2007 betreffende de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten van wie aandelen zijn toegelaten tot verhandeling op een gereglementeerde markt dat zij een kennisgeving van deelneming heeft ontvangen van vzw VIB. Deze aandeelhouder heeft nu minder dan 3% aandelen in Ablynx.

Dat de winst niet groter was, had vooral te maken met de wanprestatie die Mobistar nog maar eens neerzette. De gisteren gepubliceerde cijfers schoten de beleggers in het verkeerde keelgat. Aan het andere einde van het spectrum, dat profiteerde van een opbeurend bericht van de Duitse (halve) branchegenoot Wacker Chemie. De markt voor zonnecellen zou weer aan de beterhand zijn. AV Atenor keurt dividend goed De algemene vergadering van Atenor stemde unaniem voor de uitkering van een dividend van € 2 bruto per aandeel. In de loop van de afgelopen 6 jaar heeft het bedrijf zo € 13,10 per aandeel uitgekeerd, voor een gerealiseerde winst van € 21,31 per aandeel. Het uitkeringspercentage voor deze periode van 6 jaar bedraagt 61,47%, terwijl het bruto dividendrendement een van de hoogste op Nyse Euronext Brussels is.Gewone Algemene Vergadering Cofinimmo bevestigt dividend De Gewone Algemene Vergadering van Cofinimmo heeft beslist voor het boekjaar 2011 een bruto dividend van € 6,50 per gewoon aandeel uit te keren. Na inhouding van de roerende voorheffing van 21% bedraagt het netto dividend van boekjaar 2011 aldus € 5,135 per gewoon aandeel. De Gewone Algemene Vergadering heeft beslist voor hetzelfde boekjaar een bruto dividend van € 6,37 per bevoorrecht aandeel uit te keren. Na inhouding van de roerende voorheffing van 21% bedraagt het netto dividend voor boekjaar 2011 aldus € 5,0323 per bevoorrecht aandeel.VIB bezit minder dan 3% in Ablynx Ablynx maakte vandaag bekend, in overeenstemming met artikel 14 van de Belgische wet van 2 mei 2007 betreffende de openbaarmaking van belangrijke deelnemingen in emittenten van wie aandelen zijn toegelaten tot verhandeling op een gereglementeerde markt dat zij een kennisgeving van deelneming heeft ontvangen van vzw VIB. Deze aandeelhouder heeft nu minder dan 3% aandelen in Ablynx.