De Euro Stoxx 50 Index verliest zowat een half procent. Binnen de EU is er nog steeds onenigheid over een mogelijke oplossing voor Griekenland.

Jefferies & Co heeft het advies voor Tesco opgetrokken van houden naar kopen. De Britse distributieketen maakt volgende dinsdag de resultaten bekend en die zouden wel eens beter kunnen zijn dan nu wordt verwacht.

In Brussel is het sentiment eveneens negatief, met een verliest dat voor de BEL 20 oploopt tot ruim een half procent. Bekaert gaat zwaar onderuit nadat de Chinese beurs vanmorgen rake klappen kreeg.

De Euro Stoxx 50 Index verliest zowat een half procent. Binnen de EU is er nog steeds onenigheid over een mogelijke oplossing voor Griekenland. Jefferies & Co heeft het advies voor Tesco opgetrokken van houden naar kopen. De Britse distributieketen maakt volgende dinsdag de resultaten bekend en die zouden wel eens beter kunnen zijn dan nu wordt verwacht. In Brussel is het sentiment eveneens negatief, met een verliest dat voor de BEL 20 oploopt tot ruim een half procent. Bekaert gaat zwaar onderuit nadat de Chinese beurs vanmorgen rake klappen kreeg.