Bekaert was de sterkste stijger binnen de index, met een winst van ruim 4%. De industrials waren goed op dreef, want ook Umicore toonde zich van zijn betere zijde. Aan de andere kant van het spectrum stond Telenet, dat zowat anderhalf procent liet prijsgeven.

Op de obligatiemarkten blijft het onderhuids onrustig, waarbij de Spaanse en Italiaanse obligatiekoersen opnieuw lager werden gezet.

Aanleiding was het feit dat een veiling van Italiaans schuldpapier geen onverdeeld succes was geworden. Het rendement op Spaanse 10-jarige obligaties steeg met 1 basispunt tot 4,82%.

Bekaert was de sterkste stijger binnen de index, met een winst van ruim 4%. De industrials waren goed op dreef, want ook Umicore toonde zich van zijn betere zijde. Aan de andere kant van het spectrum stond Telenet, dat zowat anderhalf procent liet prijsgeven. Op de obligatiemarkten blijft het onderhuids onrustig, waarbij de Spaanse en Italiaanse obligatiekoersen opnieuw lager werden gezet. Aanleiding was het feit dat een veiling van Italiaans schuldpapier geen onverdeeld succes was geworden. Het rendement op Spaanse 10-jarige obligaties steeg met 1 basispunt tot 4,82%.