De Euro Stoxx 50 Index wint ongeveer 1,25% en heeft de kaap van 2900 punten opnieuw doorbroken. Richemont maakte vanmorgen tegenvallende resultaten bekend, wat voor enige verkoopdruk in de sector van de luxegoederen aanleiding gaf.

In Brussel is het sentiment eveneens optimistisch, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot in de buurt van één procent.

De BEL 20 maakt het zich zodoende wat comfortabeler boven het niveau van 2700. Bekaert is goed op dreef, een voorbeeld dat door de banken wordt gevolgd.

De Euro Stoxx 50 Index wint ongeveer 1,25% en heeft de kaap van 2900 punten opnieuw doorbroken. Richemont maakte vanmorgen tegenvallende resultaten bekend, wat voor enige verkoopdruk in de sector van de luxegoederen aanleiding gaf. In Brussel is het sentiment eveneens optimistisch, met een winst die voor de BEL 20 oploopt tot in de buurt van één procent. De BEL 20 maakt het zich zodoende wat comfortabeler boven het niveau van 2700. Bekaert is goed op dreef, een voorbeeld dat door de banken wordt gevolgd.