Bekaert meent te kunnen stellen dat de performantie van de onderneming naar een hoger niveau werd getild in 2010. Bekaert blijft intensief investeren in bijkomende productiecapaciteit en in onderzoek en ontwikkeling, en zal haar operationele uitmuntendheid verder optimaliseren, met het oog op een aanhoudend hoog performantieniveau.

Globaal verwacht Bekaert gematigde groeiperspectieven in de komende jaren. Op korte termijn houden we rekening met groeiremmende factoren als gevolg van een meer gecontroleerde groei in China en maatregelen voor inflatiebeheersing in diverse landen.

Daarnaast stel het bedrijf ook een verhoging van concurrerende productie-capaciteit vast. Bovendien duiden de volatiliteit van de grondstofprijzen en veranderingen in fiscale stimulus-programma's in diverse relevante sectoren op een onregelmatiger groeipatroon in de toekomst.

Bekaert heeft vertrouwen in een aanhoudend sterke performantie voor de eerste jaarhelft van 2011, maar neemt in het algemeen een beperkte visibiliteit waar voor de tweede jaarhelft, wegens onzekerheid of volatitiliteit van globale en lokale marktontwikkelingen.

Bekaert meent te kunnen stellen dat de performantie van de onderneming naar een hoger niveau werd getild in 2010. Bekaert blijft intensief investeren in bijkomende productiecapaciteit en in onderzoek en ontwikkeling, en zal haar operationele uitmuntendheid verder optimaliseren, met het oog op een aanhoudend hoog performantieniveau. Globaal verwacht Bekaert gematigde groeiperspectieven in de komende jaren. Op korte termijn houden we rekening met groeiremmende factoren als gevolg van een meer gecontroleerde groei in China en maatregelen voor inflatiebeheersing in diverse landen. Daarnaast stel het bedrijf ook een verhoging van concurrerende productie-capaciteit vast. Bovendien duiden de volatiliteit van de grondstofprijzen en veranderingen in fiscale stimulus-programma's in diverse relevante sectoren op een onregelmatiger groeipatroon in de toekomst. Bekaert heeft vertrouwen in een aanhoudend sterke performantie voor de eerste jaarhelft van 2011, maar neemt in het algemeen een beperkte visibiliteit waar voor de tweede jaarhelft, wegens onzekerheid of volatitiliteit van globale en lokale marktontwikkelingen.