-de overname door Bekaert, via haar Bekaert Ideal Holding, van de meerderheid van de aandelen (73%) van de ArcelorMittal staaldraadfabriek in Costa Rica (hernoemd tot BIA Alambres Costa Rica SA);

-de implementatie van dezelfde aandeelhoudersstructuur in de nieuwe Dramix® fabriek in Costa Rica (Bekaert Costa Rica SA)

en in Bekaerts staaldraadvestiging in Ecuador (Ideal Alambrec SA);

-de overname door Bekaert van de resterende aandelen van de

Cimaf kabelfabriek in Brazilië, waardoor Bekaert er de volledige eigendom verwerft. Deze entitieit verkrijgt de naam Bekaert Cimaf Cabos.

-de overname door Bekaert, via haar Bekaert Ideal Holding, van de meerderheid van de aandelen (73%) van de ArcelorMittal staaldraadfabriek in Costa Rica (hernoemd tot BIA Alambres Costa Rica SA); -de implementatie van dezelfde aandeelhoudersstructuur in de nieuwe Dramix® fabriek in Costa Rica (Bekaert Costa Rica SA) en in Bekaerts staaldraadvestiging in Ecuador (Ideal Alambrec SA); -de overname door Bekaert van de resterende aandelen van de Cimaf kabelfabriek in Brazilië, waardoor Bekaert er de volledige eigendom verwerft. Deze entitieit verkrijgt de naam Bekaert Cimaf Cabos.