EMEA presteerde uitstekend dankzij een sterke marktvraag en de herwonnen concurrentiekracht, terwijl het rubberplatform in China haar marktaandeel verdedigde in een zeer competitieve omgeving.

Bekaert slaagde er ook in haar marktposities in Latijns-Amerika te vrijwaren maar werd getroffen door de economische vertraging in de regio en door de fiscale en politieke instabiliteit in meerdere landen.

Het klimaat voor lokale industrieën bleef moeilijk in Noord-Amerika maar trok licht aan in het tweede kwartaal van het jaar.

EMEA presteerde uitstekend dankzij een sterke marktvraag en de herwonnen concurrentiekracht, terwijl het rubberplatform in China haar marktaandeel verdedigde in een zeer competitieve omgeving. Bekaert slaagde er ook in haar marktposities in Latijns-Amerika te vrijwaren maar werd getroffen door de economische vertraging in de regio en door de fiscale en politieke instabiliteit in meerdere landen. Het klimaat voor lokale industrieën bleef moeilijk in Noord-Amerika maar trok licht aan in het tweede kwartaal van het jaar.