De sterkste stijger binnen de BEL 20 was opnieuw Bekaert, met een winst van bijna 3%. Ook KBC, Belgacom en GdF Suez maakten een goede beurt. Aan de onderkant van het peleton bengelde ThromboGenics, dat meer dan 1% moest inleveren. Traditioneel is Thrombo echter een zeer volatiel aandeel.

De Portugese regering is er van overtuigd dat ze in mei het hulpprogramma van de troïka kan verlaten. Dat betekent echter niet dat het land al boven water is, zeker op economisch vlak valt er nog een lange weg af te leggen. Ook in Portugal ligt de werkloosheidsgraad erg hoog.

De sterkste stijger binnen de BEL 20 was opnieuw Bekaert, met een winst van bijna 3%. Ook KBC, Belgacom en GdF Suez maakten een goede beurt. Aan de onderkant van het peleton bengelde ThromboGenics, dat meer dan 1% moest inleveren. Traditioneel is Thrombo echter een zeer volatiel aandeel. De Portugese regering is er van overtuigd dat ze in mei het hulpprogramma van de troïka kan verlaten. Dat betekent echter niet dat het land al boven water is, zeker op economisch vlak valt er nog een lange weg af te leggen. Ook in Portugal ligt de werkloosheidsgraad erg hoog.