Anglo American, dat met een winstwaarschuwing kwam en het slotdividend schrapte, is een opvallende daler. Daarnaast wordt Saint-Gobain flink lager gezet op het bericht over de kapitaalverhoging.

Ook de BEL 20 is lager geopend, met een verlies van ruim 1% voor de BEL 20. Daarmee dreigt de index af te zakken in de richting van het niveau van 1750 punten. Toch zijn er een paar lichtpuntjes.

Op de eerste plaats helpt een beter dan verwachte trading update Bekaert aan een fors hogere opening. Daarnaast ligt ook Fortis eens te meer goed op koers. Echt opvallende dalers zijn er eigenlijk niet binnen de BEL 20.

Anglo American, dat met een winstwaarschuwing kwam en het slotdividend schrapte, is een opvallende daler. Daarnaast wordt Saint-Gobain flink lager gezet op het bericht over de kapitaalverhoging. Ook de BEL 20 is lager geopend, met een verlies van ruim 1% voor de BEL 20. Daarmee dreigt de index af te zakken in de richting van het niveau van 1750 punten. Toch zijn er een paar lichtpuntjes. Op de eerste plaats helpt een beter dan verwachte trading update Bekaert aan een fors hogere opening. Daarnaast ligt ook Fortis eens te meer goed op koers. Echt opvallende dalers zijn er eigenlijk niet binnen de BEL 20.