Lagardère gaf vanmorgen een trading update, waarbij het bouwbedrijf stelde dat de omzet over de eerste negen maanden van het boekjaar vrijwel ongewijzigd is gebleven.

De omzet bedroeg over de verslagperiode 5,82 miljard euro, tegenover een consensusverwachting van maar 5,83 miljard euro.

De Brusselse beurs weet geen duidelijke richting te kiezen, de BEL 20 blijft dicht in de buurt van het slotniveau van afgelopen vrijdag. Bekaert heeft opnieuw het voortouw genomen, met een bijna 3,50% hogere koers.

Lagardère gaf vanmorgen een trading update, waarbij het bouwbedrijf stelde dat de omzet over de eerste negen maanden van het boekjaar vrijwel ongewijzigd is gebleven. De omzet bedroeg over de verslagperiode 5,82 miljard euro, tegenover een consensusverwachting van maar 5,83 miljard euro. De Brusselse beurs weet geen duidelijke richting te kiezen, de BEL 20 blijft dicht in de buurt van het slotniveau van afgelopen vrijdag. Bekaert heeft opnieuw het voortouw genomen, met een bijna 3,50% hogere koers.