Bekaert was de sterkste stijger op de Brusselse beurs, met een winst van iets meer dan 3%. Daarnaast konden ook Delta Lloyd en KBC winsten van meer dan 2% vasthouden. Met een verlies van bijna anderhalf procent was D'Ieteren de sterkste daler binnen de BEL 20.

Europees gezien waren er enkele factoren die het sentiment in positieve zin beïnvloedden. Op de eerste plaats waren er de meevallende cijfers die de Nederlandse distributieketen Ahold vanmorgen bekendmaakte. Daarnaast kwam een belangrijke indicator over de Duitse fabrieksactiviteiten hoger dan verwacht uit.

Bekaert was de sterkste stijger op de Brusselse beurs, met een winst van iets meer dan 3%. Daarnaast konden ook Delta Lloyd en KBC winsten van meer dan 2% vasthouden. Met een verlies van bijna anderhalf procent was D'Ieteren de sterkste daler binnen de BEL 20. Europees gezien waren er enkele factoren die het sentiment in positieve zin beïnvloedden. Op de eerste plaats waren er de meevallende cijfers die de Nederlandse distributieketen Ahold vanmorgen bekendmaakte. Daarnaast kwam een belangrijke indicator over de Duitse fabrieksactiviteiten hoger dan verwacht uit.