Van China tot in de Verenigde Staten maken de beleggers zich opnieuw zorgen over de balansen van de banken. Lloyds Banking Group maakte de details over de kapitaalverhoging bekend, de beleggers kunnen inschrijven op de nieuwe aandelen aan 37 pence per aandeel.

De Brusselse beurs heeft dezelfde draai gemaakt als de andere Europese beurzen, de BEL 20 noteert opnieuw in de plus. Bekaert is de sterkste stijger binnen de BEL 20, Fortis moet terrein prijsgeven. Op de brede markt is Option een uitblinker.

Van China tot in de Verenigde Staten maken de beleggers zich opnieuw zorgen over de balansen van de banken. Lloyds Banking Group maakte de details over de kapitaalverhoging bekend, de beleggers kunnen inschrijven op de nieuwe aandelen aan 37 pence per aandeel. De Brusselse beurs heeft dezelfde draai gemaakt als de andere Europese beurzen, de BEL 20 noteert opnieuw in de plus. Bekaert is de sterkste stijger binnen de BEL 20, Fortis moet terrein prijsgeven. Op de brede markt is Option een uitblinker.