De Euro Stoxx 50 Index stond bij het slot van de handel zelfs 0,32% in de plus. De meeste beleggers beseffen dat de problemen nog niet achter de rug zijn. Uiteindelijk zal er een acceptabele oplossing voor de Europa-crisis op tafel moeten komen.

In Brussel was het sentiment duidelijk optimistisch, met een winst die voor de BEL 20 opliep tot 2,80%. De BEL 20 is zodoende weer doorgebroken boven het niveau van 2150.

Bekaert deed het goed, dit zwaar afgestraft aandeel kon een winst van bijna 10% voorleggen. Telenet was een goede tweede, Mobistar en Belgacom eindigden in het rood.

De Euro Stoxx 50 Index stond bij het slot van de handel zelfs 0,32% in de plus. De meeste beleggers beseffen dat de problemen nog niet achter de rug zijn. Uiteindelijk zal er een acceptabele oplossing voor de Europa-crisis op tafel moeten komen. In Brussel was het sentiment duidelijk optimistisch, met een winst die voor de BEL 20 opliep tot 2,80%. De BEL 20 is zodoende weer doorgebroken boven het niveau van 2150. Bekaert deed het goed, dit zwaar afgestraft aandeel kon een winst van bijna 10% voorleggen. Telenet was een goede tweede, Mobistar en Belgacom eindigden in het rood.