De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een half procent hoger. In de Griekse crisis lijkt er even een adempauze te zijn ingelast, maar niemand twijfelt er aan dat die nog een verlengstuk gaat krijgen. Inmiddels wordt er ook steeds vaker met een argwanende blik richting Italië gekeken.

De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van opnieuw zowat een half procent.

ING verlaagde vanmorgen het advies voor Bekaert van kopen naar houden, waardoor de koers na de forse stijging van gisteren weer wat terrein moet prijsgeven.

De Stoxx Europe 600 index opende ongeveer een half procent hoger. In de Griekse crisis lijkt er even een adempauze te zijn ingelast, maar niemand twijfelt er aan dat die nog een verlengstuk gaat krijgen. Inmiddels wordt er ook steeds vaker met een argwanende blik richting Italië gekeken. De Brusselse beurs is vanmorgen op haar beurt hoger geopend, met een winst voor de BEL 20 van opnieuw zowat een half procent. ING verlaagde vanmorgen het advies voor Bekaert van kopen naar houden, waardoor de koers na de forse stijging van gisteren weer wat terrein moet prijsgeven.